LOADING IMAGES

DZ1436 DOUBLE DOWN

6490,00МКД


Рамстор, ГТЦ приземје, Сити Мол, Палма Мол - Тетово, Гостивар

Diesel е бренд кој не ги следи туку ги создава модните трендови. Со својот храбар и впечатлив изглед, овие часовници му даваат ново значење на урбаниот бунтовен стил.

Водоотпорност: 5 bar

Стакло: Минерално

Големина: 44 mm

Механизам: Кварцен

Пол: Машки

Функција: Три стрелки

Материјал: Основа - Челик

Ремче: Гума, Пластика


Поврзани производи