LOADING IMAGES

JC1L007M0085 Logomania

9190,00МКД


ГТЦ приземје, Сити Мол

Бренд посветен на генерацијата на слободоумните. Ги следи имагинативните и еклектични стилови, а колекциите зрачат со силно изразена личност преку користење на иновативни материјали и графики.


Водоотпорност: 5 bar

Стакло: Минерално

Големина: 34 mm

Механизам: Кварцен

Пол: Женски

Функција: Три стрелки

Материјал: Основа - Челик

Ремче: Ремче - Челик


Поврзани производи