LOADING IMAGES

MK2659 PORTIA

13690,00МКД


Рамстор, ГТЦ приземје, Сити Мол

Бренд кој е воден од визијата дека стилот е софистициран исто колку што е толерантен, и модерен исто колку што е безвременски.

Водоотпорност: 5 bar

Стакло: Минерално

Големина: 36 mm

Механизам: Кварцен

Пол: Женски

Функција: Две стрелки

Материјал: Основа - Челик

Ремче: Кожа