LOADING IMAGES

PL.13077MPB/02C VANTAGE-X

2934,00 /4890,00 МКД


Аеродром OUTLET

Модерниот и урбан изглед на Police часовниците, заедно со храбрите и несекојдневни дизајни, го прават брендот совршен за љубителите на адреналин и динамичен живот.

Водоотпорност: 3 bar

Стакло: Акрилно

Големина: 36 mm

Механизам: Кварцен

Пол: Машки

Функција: Три стрелки

Материјал: Пластика

Ремче: Силикон