LOADING IMAGES

PL.14273JPORU/02 SHADOW

3714,00 /6190,00 МКД


Аеродром OUTLET

Модерниот и урбан изглед на Police часовниците, заедно со храбрите и несекојдневни дизајни, го прават брендот совршен за љубителите на адреналин и динамичен живот.

Водоотпорност: 5 bar

Стакло: Акрилно

Големина: 49 mm

Механизам: Кварцен

Пол: Машки

Функција: Дигитален

Материјал: Пластика

Ремче: Гума