LOADING IMAGES

PL.14374JS/02 COPPERHEAD

10990,00МКД


Рамстор, ГТЦ приземје, Сити Мол, Палма Мол - Тетово

Модерниот и урбан изглед на Police часовниците, заедно со храбрите и несекојдневни дизајни, го прават брендот совршен за љубителите на адреналин и динамичен живот.

Водоотпорност: 5 bar

Стакло: Минерално

Големина: 54 mm

Механизам: Кварцен

Пол: Машки

Функција: Мултифункциски, Двојно време

Материјал: Основа - Челик

Ремче: Кожа


Поврзани производи