LOADING IMAGES

PL.14374JSR/02 COPPERHEAD

7374,00 /12290,00 МКД


Модерниот и урбан изглед на Police часовниците, заедно со храбрите и несекојдневни дизајни, го прават брендот совршен за љубителите на адреналин и динамичен живот.

Водоотпорност: 5 bar

Стакло: Минерално

Големина: 52 mm

Механизам: Кварцен

Пол: Машки

Функција: Мултифункциски, Двојно време

Материјал: Основа - Челик

Ремче: Кожа


Поврзани производи