LOADING IMAGES

PL.14382JS/61M TROOPER

8590,00МКД


Модерниот и урбан изглед на Police часовниците, заедно со храбрите и несекојдневни дизајни, го прават брендот совршен за љубителите на адреналин и динамичен живот.

Водоотпорност: 5 bar

Стакло: Минерално

Големина: 58 mm

Механизам: Кварцен

Пол: Машки

Функција: Три стрелки, Датум

Материјал: Челик

Ремче: Челик