LOADING IMAGES

PL.14386JS/02M SNIPER

4794,00 /7990,00 МКД


Аеродром OUTLET

Модерниот и урбан изглед на Police часовниците, заедно со храбрите и несекојдневни дизајни, го прават брендот совршен за љубителите на адреналин и динамичен живот.

Водоотпорност: 5 bar

Стакло: Минерално

Големина: 46 mm

Механизам: Кварцен

Пол: Машки

Функција: Три стрелки, Датум

Материјал: Основа - Челик

Ремче: Ремче - Челик