LOADING IMAGES

PL.14473JSQBZ/02 MEPHISTO

9594,00 /15990,00 МКД


Модерниот и урбан изглед на Police часовниците, заедно со храбрите и несекојдневни дизајни, го прават брендот совршен за љубителите на адреналин и динамичен живот.

Водоотпорност: 10 bar

Стакло: Минерално

Големина: 50 mm

Механизам: Кварцен

Пол: Машки

Функција: Хронограф

Материјал: Основа - Челик

Ремче: Кожа


Поврзани производи