LOADING IMAGES

PL.14473JSQS/02 MEPHISTO

15990,00МКД


Модерниот и урбан изглед на Police часовниците, заедно со храбрите и несекојдневни дизајни, го прават брендот совршен за љубителите на адреналин и динамичен живот.

Водоотпорност: 10 bar

Стакло: Минерално

Големина: 50 mm

Механизам: Кварцен

Пол: Машки

Функција: Хронограф

Материјал: Челик

Ремче: Кожа


Поврзани производи