LOADING IMAGES

SKW6071 HAVENE

13890,00МКД


Овие часовници се олицетворение на стилската едноставност и минимализам. Современата иновација и данската култура се соединети во единствен препознатлив дизајн. 

Водоотпорност: 5 bar

Стакло: Минерално

Големина: 42 mm

Механизам: Кварцен

Пол: Машки

Функција: Хронограф

Материјал: Челик

Ремче: Челик


Поврзани производи