LOADING IMAGES

SKW6104 ANCHER

10690,00МКД


Овие часовници се олицетворение на стилската едноставност и минимализам. Современата иновација и данската култура се соединети во единствен препознатлив дизајн. 

Водоотпорност: 3 bar

Стакло: Минерално

Големина: 40 mm

Механизам: Кварцен

Пол: Машки

Функција: Три стрелки, Датум

Материјал: Челик

Ремче: Кожа


Поврзани производи